Concertagenda Het Bruggenhuis (onder voorbehoud wijzigingen)

Aanvang 21.00 uur

Zomersessies en Lionel Beuvens inviteert: vrije bijdrage

Lionel Beuvens Special Motu EditionWoensdag 12 december 2018

Jazz

Line-up

  • Lionel Beuvens: drums, composities
  • Kalevi Louhivuori: trompet
  • Nicola Andrioli: Piano
  • Brice Soniano: bas
  • Frank Vaganée: saxofoon
Lionel.jpg

Woensdag 12/12 gaan wij speciaal open voor Lionel Beuvens Special Motu Edition. Het weergaloze Motu Quartet wordt deze keer nog uitgebreid met saxofonist Frank Vaganée (B.J.O.). Springlevende jazz met Kalevi Louhivuori (Trompet), Brice Soniano (Contrabas) Nicola Andrioli (Piano) en natuurlijk Lionel Beuvens op drums! Een feesteditie dus!!!

La Compagnie D'EliasZondag 16 december 2018

Wereldmuziek

Line-up

  • Triestan Driessens - Oud
  • Robbe Kieckens - Percussie
La Compagnie D'Elias.jpg

Percussionist Robbe Kieckens en Oudspeler Tristan Driessens zijn al jarenlang compagnons de route. Het werd hoog tijd eens iets in duo te doen. Eind november komt hun gezamelijke cd uit en u kunt in 't Bruggenhuis als een der eersten genieten van hun nieuwe project op het kruispunt van Oosterse en Ottomaanse lyriek.. Zij waren beide dit jaar nog te horen in het Soolmaan Quintet van Tristan Driessens. Het belooft een heel mooie afsluiter te worden van het concertseizoen in 't Bruggenhuis, want het is onze laatste dag van 't jaar!

Bekijk Live Concert via YouTube filmpje

Rony Verbiest Trio, 22 november 2018.

Bluesette met trio Rony Verbiest Bekijk dit event op fb >>

Maandelijks Jazz concerten

Wij bieden in voor- en najaar maandelijks concerten met veel jazz, maar ook wereldmuziek en klassieke muziek komen aan bod. Tijdens de zomermaanden doen wij regelmatig zomersessies. Elke maand valt er wel iets te beleven in het Bruggenhuis. Volg ons op onze facebook pagina.

Jazz is vrije muziek, is levende muziek, is puur avontuur... Jazz staat bovendien open voor muziek uit alle windstreken, is soms stormachtig, soms windstil, het kan alle kanten opgaan. Daarom bestaan er misschien wel meer dan 1000 soorten jazz. Jazz is allang niet meer in een hokje te vangen. Maar iedere jazzmuzikant is op zoek naar schoonheid, naar ontroering, ieder op zijn eigen manier. Het Bruggenhuis probeert hun pad te volgen, van jong talent tot de gevestigde waarden, langs alle kruispunten van de muziek. Een ding staat vast: muziek en vooral jazzmuziek moet je live kunnen beleven en het Bruggenhuis biedt daarvoor een unieke intieme sfeer, geliefd bij de muzikanten en door het publiek...

Nieuwsbrief Het Bruggenhuis

Voor meer nieuws over concerten en andere info over taverne en jazzcafé Het Bruggenhuis.
privacybeleid